Deutsch
Englisch
Tschechisch
Holländisch
Italienisch
Ungarisch
Boek Online

24h Reservering Hotline (DE/EN)
+43 664 350 8656

Online Aanvragen

Welkom

Vakantie met alle zinnen beleven

In het midden van het Tiroler Ötztal, omgeven door majesteuze bergen en glasheldere lucht, is ons huis het eerste adres voor iedereen, die exklusief wil logeren in een gezellige en familiaire sfeer.  U heeft het gevonden: uw feel-good appartement, in het midden van de prachtige vakantieregio Ötztal.  De traditioneel ingerichte kamers zijn gemaakt van lokaal hout en garanderen puur vakantieplezier.  Met een kacheltegel in elk appartement is het ook tijdens koude nachten gezellig warm. 

Wij brengen u dagelijks gratis -behalve op zon- en feestdagen- ovenverse broodjes en gebak voor uw deur. Op aanvraag organizeren wij ook ontbijt en/of avondeten in een van onze partnerbedrijven (50 meter te voet). Vooral ons populair wellnessbereik zal uw hart sneller laten kloppen.  Op totaal 300 m2 gaan al uw wensen in vervulling.  Van het binnenzwembad over verschillende sauna's tot gezellige rustzetels en waterbedden vindt men alles, waar men na een vermoeiende sportdag naar zoekt.  

In Top Tirol komen ook de kleintjes vol op hun kosten.  Met een eigen speeltuin direkt voor de deur en een speelruimte met airhockey en tafelvoetbal, worden al hun wensen vervuld. Op 30 meter van ons huis is een bushalte, zo komt u in de zomer als in de winter zeker en snel aan uw doel.  In maar 9 minuten bent u in Sölden en in 6 minuten in Längenfeld.

U kan graag nu al de respectievelijke folders kostenloos downloaden.

Geniet u van de zonnestralen op ons groot zonneterrass met blik op de heerlijke Ötztaler bergen. 

Wij kijken ernaar uit, u bij ons te verwelkomen.
Uw familie Fiegl.